Pigmentvlekken crème

skinlight, werking skinlight, pigmentvlekken creme

Pigmentvlekken crème

Een pigmentvlekken crème zorgt ervoor dat donkere vlekjes vervagen en je huid weer zijn egale teint terug krijgt. Er zijn veel pigmentvlekken crèmes op de markt, echter is de keuze hierdoor voor een geschikt product soms nog best lastig. Een pigmentvlekken crème dien je eigenlijk aan te vullen met een zonnefactor waarin hoge spf zit. Pigmentvlekjes ontstaan namelijk doordat onze huid wordt blootgesteld aan de zon. Dat is ook de reden waarom pigmentvlekjes veel voorkomen in het gezicht, hals en handen. Een pigmentvlekkencrème kan helpen deze donkere vlekjes te vervagen zodat ze niet meer zichtbaar zijn.

Werking pigmentvlekken crème Skinlight

  • Het maakt de pigmentvlekjes stapje voor stapje lichter. Je ziet niet meteen resultaat, Je moet hiervoor echt even geduld hebben. Vaak wordt het gewenste resultaat wel binnen 4 tot 8 weken bereikt.

  • De stof die ervoor zorgt dat de pigmentvlekken vervagen is een soort van zuur. Deze zuur bleekt als het ware de donkere vlekjes. Echter wel in zeer milde vorm, zo brengt het geen schade toe aan de huid.

  • Ook is de crème voorzien van een moisturizing. De moisturizing zorgt ervoor dat de huid optimaal gehydrateerd wordt gedurende het proces.

Om de bruine vlekjes in de toekomst te voorkomen, is het verstandig om bij het gebruik van Skinlight, ook een crème met hoge spf te gebruiken. Dit bespoedigt zowel het proces van het verminderen ervan, als dat het pigmentvlekjes voorkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>