Pigmentvlekken bleken

Pigmentvlekken bleken

Het bleken van pigmentvlekken gaat als volgt: je verlicht de donkere vlekjes met een milde crème voor gedurende 4 tot 6 weken. Wanneer het resultaat bereikt is, dus wanneer de huid weer egaal oogt, kun je stoppen met het gebruik en de crème alleen nog als onderhoudskuur toepassen. Een dergelijke crème die ik en vele met mij kan aanbevelen, is die van Skinlight crème. Deze crème is ontwikkeld op natuurlijke basis en verlicht zowel kleine donkere vlekjes als ook bijvoorbeeld donkere oksels en knieholtes.

Gebruik en tips van pigmentvlekken crème

Voor optimaal resultaat brengt u de crème twee maal daags aan op een schone gereinigde huid. Breng de crème alleen aan op de donkere pigmentvlekjes. Laat de crème vervolgens 10-20 minuten inwerken alvorens u uw dagelijkse dagcrème of make-up aanbrengt. Na 5 tot 7 weken intensief gebruik zal het resultaat zichtbaar zijn.

Tips

skinlight, skinlight creme, pigmentvlekken verwijderen

  • Pigmentvlekken en andere donkere vlekjes ontstaan voornamelijk door de zon. Zorg ervoor dat de huid altijd goed beschermd is alvorens u zichzelf blootstelt aan de zon. Gebruik hiervoor een hoge beschermingsfactor. Ook in andere jaargetijden zoals lente, winter en herfst is UV straling van de zon aanwezig en behoorlijk sterk. Het is belangrijk om ook tijdens deze seizoenen de huid goed te beschermen tegen zonnestralen.

  • Beperk uw bezoeken aan de zonnebank of ga er helemaal niet meer onder. Volwassenen die veel onder de zonnebank gaan, hebben een verhoogde kans op pigmentvlekken. Ook wanneer u onder de zonnebank gaat tijdens het gebruik van Skinlight crème, heeft u de kans dat de crème niet goed zijn werk kan doen.

  • Beperk ook het gebruik van sterk geparfumeerde huidverzorgingsproducten, vooral wanneer u de zon in gaat. Het is namelijk zo dat enkele parfumbestanddelen irritatie kunnen veroorzaken, hierdoor bestaat er een grotere kans op pigmentvlekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>